Bokning och priser

Vi är naturligtvis agila och anpassningsbara även när det gäller hur ni vill skräddarsy er upplevelse. För att göra det lite enklare har vi skapat några paket att utgå från, men tveka inte att komma med egna förslag och idéer!

Agil segling

På en agil segling skapar vi en utbildande och teambuildande upplevelse som utgår från teamets behov och önskemål. Här agerar skepparen coach och planerar och genomför utbildningspass och övningar som lotsar teamet vidare på sin agila resa. Detta är ett perfekt upplägg för team som vill fördjupa och effektivisera sitt agila arbete. Vid en agil segling träffar vi ofta representanter för teamet i förväg för att identifiera teamets behov och önskemål.

För att en agil segling ska bli så effektiv som möjligt, rekommenderar vi två dagar, eftersom det skapar tid för eftertanke, reflektion och social samvaro, vilket är enormt viktigt för ett bra samarbete. Vi ordnar naturligtvis även endagsseglingar om så önskas.

Teamsegling

Under en teamsegling är fokus att ha trevligt tillsammans och njuta av segling och en fantastisk natur. Skepparens roll blir mer av en seglingsinstruktör och samordnare. Naturligtvis ordnar vi även all nödvändig förtäring.

En teamsegling kan vara från halvdagar och längre. En kväll ombord i vårsolens glans är en svårslagen after work!

Offertförfrågan och bokning

Kontakt oss gärna, så återkommer vi inom kort med ett förslag på upplägg och en offert!